Hlavní obsah

Muž na Táborsku lákal do auta mladé dívky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tábor

Policie pátrá po muži ve věku kolem 40 let, který údajně v okolí Chýnova na Táborsku lákal do svého auta dvě nezletilé dívky. Pohybuje se prý ve vozidle šedé nebo černé barvy s tmavými skly. Podle dostupných informací muž dívky nenapadl ani na ně jinak nezaútočil.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„Celou záležitost prověřujeme. Ve věci jsme přijali adekvátní opatření, a to jak po linii pořádkové policie, kriminální služby, tak po linii prevence, kdy pracujeme přímo s dětmi v dotčených školách,” informoval policejní mluvčí Miroslav Doubek.

Podle dostupného popisu má muž světlé vlasy a výrazně bledou tvář. Policisté žádají veřejnost, aby je případně o hledaném muži informovala.

„Zároveň nabádáme děti, zejména mladé dívky, které by byly takovýmto způsobem osloveny, aby na požadavky uvedeného muže nereagovaly a toto jednání neprodleně oznámily rodičům, učitelům či přímo policistům,” řekl Doubek.

Policie posílila v lokalitě své hlídky.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám