Hlavní obsah

Na benzínku přišla pro pomoc pobodaná žena, policie zadržela útočníka

Právo, pab
Plzeň

Obsluhu plzeňské benzínové čerpací stanice v ulici Eduarda Beneše v sobotu večer překvapila žena, která přišla do prodejny celá od krve a požádala o pomoc s tím, že byla napadena. Zraněnou ženu převezla záchranka do nemocnice a policisté krátce na to dopadli muže, který je z násilného činu podezřelý.

Foto: Petr Horník, Právo

Ilustrační snímek

Článek

„Jednalo se o 28 letou ženu, která přišla na benzínku s bodným zraněním hrudníku a tržnou ránou v obličeji. Byla v šoku, obsluha na místo přivolala záchrannou službu, která ji odvezla na urgentní příjem do nemocnice,“ uvedla policejní mluvčí Hana Štefflová.

Jak doplnila, policisté později zadrželi o pět let staršího přítele ženy a odvezli k výslechu. „V současné době probíhají úkony trestního řízení,“ řekla Štefflová.

Podle informací Práva muž zatím obviněn nebyl, žena odmítla vypovídat a zřejmě ani nedala souhlas k trestnímu stíhání partnera.

Právo zjistilo, že už je napadená žena mimo ohrožení života. „Nepřeje si podávat jakékoliv informace o svém zdravotním stavu,“ sdělil administrátor nemocnice Petr Kozák.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám