Hlavní obsah

Cisterna s 21 tisíci litrů mléka skončila ve škarpě u D1

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Cisterna s přívěsem převážející 21 tisíc litrů mléka havarovala v neděli časně ráno na dálnici D1. Dopravní nehoda nezpůsobila vážnější dopravní komplikace a došlo ovšem ke zranění řidiče cisterny. Informoval o tom mluvčí hasičů Moravskoslezského kraje Marek Gašparín.

Foto: HZS Moravskoslezského kraje

Havarovaná cisterna s mlékem u D1

Článek

Operační a informační středisko HZS Moravskoslezského kraje přijalo informaci o dopravní nehodě o půl páté hodině ráno. Na místo události byly bezprostředně vyslány dvě jednotky ze stanic Nový Jičín a Bílovec.

„Dopravní nehoda se stala na 330. kilometru dálnice D1, mezi Hladkými Životicemi a Studénkou, ve směru na Ostravu. Řidič cisterny nezvládl řízení a sjel s cisternou ze silnice a převrátil se v příkopě vedle dálnice,“ uvedl mluvčí.

Foto: HZS Moravskoslezského kraje

Havarovaná cisterna s mlékem u D1

Hasiči na místě zajistili místo nehody a likvidovali únik hydraulického oleje. Z cisterny uniklo přibližně tisíc litrů mléka, zbylé mléko bylo přečerpáno do náhradní cisterny.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám