Hlavní obsah

Stovky policistů pátrají v Klánovickém lese po muži zapleteném do vraždy

Novinky, mik

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Policie v pátek ráno spustila v Klánovickém lese obrovskou pátrací akci, potvrdil mluvčí pražských policistů Tomáš Hulan. Několik stovek policistů v něm hledá muže, který by mohl být svědkem vraždy třiatřicetiletého hledače pokladů.

Pátrání po podezřelém z vraždy. Archivní videoVideo: Novinky

 
Článek

„V Klánovickém lese probíhá rozsáhlá pátrací akce po muži, kterého jsme vyobrazili na identikitu. Do akce je zapojeno několik policejních jednotek, policejní psovodi, policisté na koních a nad oblastí lítá i vrtulník,” uvedl Hulan.

Foto: , Novinky

Pátrání v Klánovickém lese

Policie sdělila, že nechce policejní pátrání jakkoliv spojovat s vraždou hledače pokladů. Ten měl v lese pátrat se speciálním zařízením po pokladech, jeho tělo bylo nalezeno ohořelé. Neznámý pachatel ho zastřelil.

Foto: , Novinky

Pátrání v Klánovickém lese

Pátrání po hledaném muži probíhalo již v pondělí, ale skončilo neúspěšně. Podařilo se však sestavit reálný identikit podezřelé osoby.

Foto: Policie ČR

Identikit hledaného muže

Podle některých informací by muž mohl být ozbrojený. Lidé by se ho neměli pokoušet zadržet vlastními silami, ale měli by informovat policii.

Muž ve věku 40 až 45 let je vysoký 180 až 185 centimetrů, má svalnatou atletickou postavu a široká ramena. Má snědou opálenou pleť, dlouhý rovný nos a upravený plnovous.

Reklama

Související články

Muže zastřelili přímo v Klánovickém lese

Zavražděný muž, jehož ohořelé tělo našli v sobotu 14. června občané v pražských Klánovicích, byl zastřelen, a to přímo na místě nálezu. Příčinu smrti upřesnila...

Výběr článků

Načítám