Hlavní obsah

Lupiči zavřeli barmanku na šest hodin na WC

– Praha
Novinky, mik

Dvojice mladíků přepadla bar a s nožem v ruce požadovala po barmance peníze. Obsluha vydala lupičům třicet tisíc korun. Zloději ji poté uzamkli na toaletě, kde musela počkat šest hodin na svoji kolegyni. Stalo se tak v noci 20. července v Praze na křižovatce ulic Sokolská a Thámova. Ve čtvrtek o tom informovala mluvčí pražských policistů Jana Rösslerová.

BEZ KOMENTÁŘE: Dvojice mužů přepadla hernuVideo: Policie ČR

 
Článek

„Kriminalistům se podařilo zajistit videozáznamy nejen z herny, na kterých je zachycena samotná loupež, ale dokonce i kamerové záznamy z Rohanského nábřeží, kde si dvojice takzvaně mávla na projíždějícího řidiče taxislužby. Ten je odvezl je na prozatím neznámé místo,” sdělila Rösslerová.

Policistům je podoba mladíků známá, ale i přesto prosí veřejnost o pomoc při identifikaci. Souběžně s tím žádají řidiče taxislužby o informace. Ten odvezl lupiče automobilem Škoda Octavia II. generace modré barvy směrem do centra Prahy.

Foto: Policie ČR

Jeden z lupičů se rozhlíží v herně

„Muž, který ohrožoval barmanku nožem, je ve věku kolem 25 let, vysoký mezi 175 až 180 centimetry, střední postavy. Má světlou pleť, asi třídenní strniště a krátké tmavé vlasy, vystříhané po stranách. Na temeni hlavy měl začínající pleš. Oblečený byl do černých kalhot a béžové mikiny s nápisem 'UNDR',” informovala Rösslerová.

Foto: Policie ČR

Pachatelé na záběru bezpečnostní kamery

„Druhý muž je ve věku kolem 20 let, vysoký asi 190 centimetrů, štíhlé postavy. Má krátké světle hnědé vlasy a byl hladce oholený. Oblečený byl do tmavých džínů, černého trička s krátkým rukávem a s nezjištěným znakem na hrudi a na tričku měl oblečenou světle šedou mikinu s kapucí a na zip,” řekla Rösslerová.

V případě jakýchkoli informací ke hledaným mužům kontaktujte policisty na tísňové lince 158. Pachatelům hrozí až desetiletý trest ve vězení za podezření ze spáchání trestného činu loupeže.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám