Hlavní obsah

Opilá žena visela půlkou těla z okna paneláku a spala

Právo, pko
Brno

Nezvyklé a dost nebezpečné místo pro spaní si vybrala jednačtyřicetiletá žena z Brna. Notně opilá totiž v minulých dnech usnula v okně bytu panelového domu ve čtvrtém patře. Půlkou těla přitom visela z okna. Strach o její osud nakonec vedl jednu ze sousedek až k tomu, že zavolala na linku 158.

Foto: Luděk Fiala, Novinky

Článek

„Na místo dorazila hlídka a skutečně spatřila vykloněnou osobu, která vůbec nereagovala na volání. Muži zákona tedy ihned zamířili ke dveřím od bytu a zkusili ještě zazvonit. Dveře jim po chvilce přišla překvapivě otevřít právě žena, která předtím několik hodin visela z okna,“ prohlásila policejní mluvčí Andrea Straková.

Na první pohled policisté poznali, že žena je notně opilá, což prokázala i dechová zkouška, při které nadýchala přes 3 promile. K celé situaci žena lakonicky uvedla, že prostě usnula. „Přivolaný lékař naznal, že je jinak v pořádku a bude nejvhodnější ji ponechat v domácím prostředí, kde v klidu vystřízliví,“ dodala Straková.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám