Hlavní obsah

Nejprve porodila, pak málem umřela. Teď ji zadržela policie

Právo, hon
Krnov
Aktualizováno

Moravskoslezští policisté v pátek ráno zadrželi devětadvacetiletou ženu z Krnova, která ve čtvrtek nejprve doma tajně porodila dítě, které pak s největší pravděpodobností pobodala a zastlala do postele. Posléze kvůli poporodním komplikacím málem vykrvácela.

Foto: Petr Horník, Právo

Ilustrační snímek

Článek

O zadržení rodičky informoval mluvčí policie Petr Svoboda. Podle něj zadržení neznamená, že by byla žena na policejní cele a že by byla vyslýchaná. Její zdravotní stav to totiž neumožňuje. „Žena je i nadále hospitalizovaná, je ale střežena. Další informace budeme sdělovat průběžně po provedených dílčích úkonech,“ uvedl mluvčí Svoboda.

Jak Novinky informovaly, žena porodila v Krnově v době, kdy byla v bytě se svou sedmiletou dcerou. Poté začala prudce krvácet a její dcera přivolala záchranku.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

„Její krvácení bylo život ohrožující, u pacientky se projevovaly známky šokového stavu. Žena posádce uvedla, že k jejím obtížím došlo v raném stádiu těhotenství,“ uvedl mluvčí záchranky s tím, že sanitka ženu okamžitě přepravila do nemocnice.

Následně se do bytu vypravili policisté, kteří objevili v peřinách zastlané mrtvé novorozeně, jež bylo pravděpodobně pobodané. Žena je již nyní ve stabilizovaném, ale stále vážném stavu.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám