Hlavní obsah

Policie zatkla muže podezřelého z vraždy vedoucí pošty na Opavsku

Právo, hon

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Opava

Policii se téměř po roce podařilo objasnit vraždu devětatřicetileté pracovnice pošty, kterou připravil o život vrah ve Skřipově na Opavsku. Ze zločinu kriminalisté obvinili šestadvacetiletého muže, kterému hrozí až výjimečný trest. Motiv vraždy ani další podrobnosti policie nesdělila.

Foto: Policie ČR

Pošta ve Skřípově na Opavsku

Článek

Policie muže zadržela v minulých dnech a ve čtvrtek podal policejní komisař návrh na vzetí obviněného do vazby. „Vzhledem ke stádiu vyšetřování a okolnostem případu v tuto chvíli nebudeme sdělovat další podrobnější informace,“ uvedla mluvčí moravskoslezské policie Daniela Vlčková.

Vražda poštovní úřednice otřásla malou obcí na Opavsku loni 30. října. Po ženě zůstala ve Skřipově rodina se dvěma dospívajícími dětmi. Ke zločinu došlo v době, kdy byli všichni zaměstnanci obecního úřadu, který se nachází ve stejné budově jako pošta, ještě v práci. Přesto se až doposud zdálo, že vražda vzhledem ke značnému časovému odstupu zůstane neobjasněná.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám