Hlavní obsah

BMW na zastávce v Praze zabilo dívku, řidič utekl

Aktualizováno

Osobní auto značky BMW v úterý ráno na zastávce MHD na pražském náměstí Kinských srazilo a usmrtilo dívku. Řidič od svého vozu utekl, policisté po něm pátrají.

BEZ KOMENTÁŘE: Tragická nehoda na náměstí Kinských v PrazeVideo: Pro Novinky Filip Mach

 
Článek

Nehoda se podle mluvčí pražské policie Jany Rösslerové stala pár minut po půl páté ráno. „Mladý řidič v BMW z dosud nezjištěných příčin najel na zastávku MHD u Švandova divadla, kde srazil 21letou dívku. Ta utrpěla vážná zranění, kterým na místě podlehla,” řekla Novinkám mluvčí.

Foto: praha.eu

Situace po nehodě zachycená ve 4:41

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Řidič srazil dívku v BMW, pak uteklVideo: Novinky

„Ochotní svědci nehody začali ihned s oživováním mladé ženy za pomoci našich dispečerů. Posádka záchranné služby byla na místě velmi rychle, ale i přes okamžitou pomoc žena podlehla devastujícím zraněním,“ řekla Novinkám mluvčí záchranné služby Jiřina Ernestová.

Foto: Mapy.cz

Auto zabilo dívku na náměstí Kinských v Praze

Policejní hlídky včetně psovoda prohledávají okolí nehody a hledají mladého muže, který od havárie uprchl zřejmě do nedalekého parku. Podle svědků utíkal od nehody s řidičem ještě další muž a policisté teď prověřují, zda se jednalo o spolujezdce. Kriminalisté také zjišťují, zda nehodu zachytil kamerový systém.

Případů přibývá

Případů, kdy řidič z místa havárie uteče, se v posledních týdnech stalo několik. V neděli 20. července zranil řidič osobního vozu v Hybernské ulici v Praze šest chodců. Z místa nehody pak utekl. Policie ho dopadla, za trestné činy neposkytnutí pomoci, ohrožení pod vlivem návykové látky a ublížení na zdraví mu teď hrozí až osm let vězení.

Foto: praha.eu

Situace krátce po nehodě zaznamenaná městskými kamerami

Rovněž v červenci dvaadvacetiletý muž z Jáchymova v obci Otovice u Karlových Varů srazil a vážně zranil cyklistu. Podle policie se z místa nehody snažil ujet, navíc byl pod vlivem drog. Nyní mu hrozí pět let za mřížemi. Jen o několik dní dřív pak někdo v Hrádku nad Nisou srazil jednadvacetiletého chodce, který následkům zranění podlehl. Také tento řidič z místa nehody ujel.

Reklama

Výběr článků

Načítám