Hlavní obsah

V potoce na Vsetínsku našli mrtvého cyklistu

– Vsetín
Právo, jr

Sedmadvacetiletého mrtvého muže našel v pondělí ráno kolemjdoucí v potoce v Hošťálkové na Vsetínsku. Jak zjistili policisté, jednalo se o cyklistu, který v noci havaroval a na místě nehody zemřel.

Foto: Policie ČR

V Hošťálkové na Vsetínsku havaroval cyklista do potoka, ráno ho našli mrtvého.

Článek

„Svědek našel muže ležícího v potoce kolem půl šesté ráno. Na místo vyjela záchranná služba a policisté. Nešťastníkovi, který ležel ve vodě, už nebylo pomoci, lékař konstatoval smrt. Policisté zjistili, že sedmadvacetiletý místní muž havaroval do koryta potoka při jízdě na kole. To leželo rovněž v potoce. Zda byl cyklista pod vlivem alkoholu, budeme vědět až po nařízené pitvě, která objasní i přesnou příčinu úmrtí,“ informovala mluvčí vsetínské policie Lenka Javorková.

Vážná zranění utrpěli cyklisté na Vsetínsku také v minulých dnech. S těžkým zraněním byl v sobotu krátce po poledni do ostravské nemocnice letecky transportován osmadvacetiletý cyklista, který nedal v Horní Bečvě při odbočování vlevo přednost v jízdě osmatřicetileté řidičce ze Vsetína.

Nemrava vjel pod autobus

Vážná nehoda se stala také v neděli o půl osmé večer ve Valašském Meziříčí. Pětadvacetiletý cyklista z Kelče jel na jízdním kole po chodníku ve směru od autobusového nádraží k přechodu pro chodce.

„Při jízdě se otočil za dívkou jdoucí po chodníku, na kterou vykřikoval nemravné narážky, a vůbec tak nesledoval směr jízdy a vjel přímo před autobus, který jel od kruhového objezdu. Třiapadesátiletý řidič autobusu tak neměl šanci střetu zabránit a muže na kole srazil. Cyklista utrpěl vážné poranění hlavy, se kterým byl převezen do valašskomeziříčské nemocnice. Zda byl cyklista pod vlivem alkoholu či jiné návykové látky, budeme vědět až z výsledků odběru krve,“ sdělila Javorková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám