Hlavní obsah

Opilá žena nacouvala autem do manžela, musel na operaci

Právo, pab

Tachovští policisté rozplétají od sobotní noci okolnosti dopravní nehody, jejíž aktérem byl manželský pár. Zatím vše nasvědčuje tomu, že opilá žena za volantem osobního vozidla nacouvala do svého partnera poté, co se pohádali. Muž skončil těžce zraněný v nemocnici.

Foto: Policie ČR

Řidička zřejmě ani netušila, že muže srazila (ilustrační foto)

Článek

Vše se mělo odehrát na silnici poblíž Stříbra. „Manželé jeli společně ve vozidle Toyota, kterou řídil 46letý muž. Během cesty došlo mezi nimi ke slovní roztržce, přičemž muž zastavil a vystoupil,“ popsala začátek incidentu policejní mluvčí Martina Kohoutová.

Podle ní si pak za volant sedla 38letá žena a odjela pryč. „Asi po sto metrech zastavila a začala couvat zpátky. Přitom narazila do značky, vystoupila z auta, a protože manžela nikde neviděla, tak ho začala hledat. Nakonec jej našla ležet v příkopu a zavolala mu záchranku,“ pokračovala Kohoutová.

Muž byl ve vážném stavu operován

Žena nadýchala přes půldruhého promile. Je podezřelá z trestného činu. Podle Kohoutové zřejmě ani netušila, že muže srazila. „Vše je nyní předmětem šetření,“ uzavřela policejní mluvčí.

Muže převezla sanitka do plzeňské fakultní nemocnice. „Byl ve vážném stavu,“ uvedla dispečerka krajské záchranné služby Lenka Ptáčková.  Lékaři ho museli okamžitě operovat. „Jeho stav je nyní stabilizovaný,“ potvrdila Právu administrátorka nemocnice Alena Dvořáková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám