Hlavní obsah

Při srážce aut na Olomoucku se zranilo šest lidí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Při srážce dvou osobních vozů se v sobotu večer na Olomoucku zranilo šest lidí. Oba řidiči utrpěli těžká zranění, další lidé byli zraněni lehce. O nehodě, k níž došlo mezi Červenkou a Střelicemi, v neděli informovala krajská policejní mluvčí Irena Urbánková.

Foto: Policie ČR

Ilustrační foto

Článek

Nehoda se stala v sobotu krátce po 22:00 na silnici II. třídy ve směru od Červenky na Střelice.

"Z dosavadního šetření vyplývá, že vozidlo Seat, za jehož volantem seděl sedmatřicetiletý řidič, z dosud nezjištěných příčin vjelo do protisměru, kde se bočně střetlo s vozidlem Škoda Superb s pětičlennou osádkou," uvedla Urbánková.

Zranění obou řidičů lékaři vyhodnotili jako těžká. Další čtyři lidé ve věku od 23 do 24 let, kteří cestovali ve Škodě Superb, při srážce automobilů utrpěli lehká zranění.

"U řidiče vozidla Škoda Superb byl alkohol dechovou zkouškou vyloučen, u řidiče Seatu byl vzhledem k jeho zranění nařízen odběr krve," dodala Urbánková. Policisté stále vyšetřují okolnosti nehody a zatím nebyla stanovena výše škody.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám