Hlavní obsah

Zlodějům stačilo na ulici 10 vteřin a zamčená kola byla pryč

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Bleskovou krádež jízdních kol šetří policisté z pražského Žižkova. Dvojice si kola sice zamkla ke kovové konstrukci, zloději však zámek během několika vteřin přestřihli a s bicykly odjeli. Policie žádá o pomoc občany.

Zloději ukradli jízdní kolaVideo: Policie ČR

 
Článek

Krádež se stala minulý týden ve Slezské ulici. Kriminalisté zajistili kamerové záznamy, které podezřelé muže zachytily.

„Neznámý muž přišel k pánskému kolu a přestřihl bezpečnostní zámek. Druhé dámské kolo sice upadlo, ovšem muž nasedl na pánské a odjel. Ležící dámské kolo zvedl ze země druhý muž a během pár vteřin z místa rovněž ujel,“ popsala čin v pátek mluvčí policie Jana Rösslerová s tím, že škoda činí asi 20 tisíc korun.

Foto: Policie ČR

Jeden z podezřelých mužů

První ze zlodějů je ve věku mezi 40 až 45 lety, vysoký asi 170 centimetrů, střední postavy a světlé pleti. Na hlavě měl černou čepici a v ústech měl cigaretu. Oblečený byl do bílého trička s krátkým rukávem, černých krátkých kalhot a na nohou měl bílé sportovní boty značky Adidas.

Foto: Policie ČR

Jeden z podezřelých mužů

Druhý muž je asi stejně starý jako jeho kumpán, vysoký asi 180 centimetrů, střední postavy. Má tmavé vlasy sčesané dozadu a na očích měl sluneční brýle. Oblečený byl do bílé košile s krátkým rukávem, dlouhých tmavých kalhot, na nohou měl takzvané žabky a přes rameno černou příruční tašku.

Informace k totožnosti nebo pobytu mužů přijme linka 158.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám