Hlavní obsah

Kuplířka z Olomouce nabízela k sexu i mladistvé dívky

– Olomouc
Právo, Miloslav Hradil

Osmapadesátiletá žena z Olomouce nabízela téměř dva roky svým zákazníkům na webu k sexuálním službám dívky, z nichž některé byly mladistvé. Ty sex poskytovaly dobrovolně a vnímaly to podle všeho jako jakousi výdělečnou brigádu. Kriminalisté kuplířku v minulých dnech dopadli a nyní je ve vazbě.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„Žena nejméně od podzimu roku 2012 do současné doby nabízela zákazníkům na webových stránkách naprivat.cz v tzv. místnosti „Půvabné dívky – hotgirls“ sexuální služby. Dívky, které tyto služby zajišťovaly, reagovaly na inzerát brigády a dobrovolně se pak domluvily na vzájemné spolupráci s kuplířkou,“ řekla Právu ve čtvrtek policejní mluvčí Marie Štrbáková.

Žena měla podle ní takto zajišťovat klienty i dívkám, které v té době nebyly plnoleté.

„Převážně se jednalo o studentky. Služby pak provozovaly v pronajatém bytě na ulici 8. května v Olomouci a o výdělek se dělily s kuplířkou,“ uvedla mluvčí. Krajští kriminalisté podle ní v této souvislosti prověřují šest dívek a žen. „Je velmi pravděpodobné, že tento počet není konečný,“ zdůraznila Štrbáková.

Osmapadesátiletou ženu policisté obvinili ze zločinu obchodování s lidmi a přečinu kuplířství. „Hrozí jí trest odnětí svobody v rozmezí od pěti do dvanácti let,“ dodala policejní mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám