Hlavní obsah

Šílený řidič s BMW v Praze vážně zranil šest chodců, policie ho vypátrala podle dokladů

Praha
Aktualizováno

V pražské Hybernské ulici bylo v neděli ráno vážně zraněno šest chodců, když řidič BMW v šílené rychlosti narazil do zaparkovaného vozu, které se vymrštilo a narazilo do kolemjdoucích. Řidič od nehody zbaběle utekl, ale v „bavoráku” nechal své doklady, takže ho policisté rychle vypátrali. Teď zjišťují, zda je skutečně viníkem nehody.

Foto: Dominik Zítka

Foto z místa nehody

Článek

„Řidič BMW jel nepřiměřenou rychlostí, nezvládl vůz a narazil do zaparkovaného osobního auta. Ten byl nárazem odhozen na chodník, kde zranil šest lidí," uvedla mluvčí pražské policie Andrea Zoulová.

„Zranění jsou středně těžká," doplnila. Podle dokladů zná policie totožnost řidiče. ”Jedná se o cizince, ročník narození 1988," řekla mluvčí. Policie zkoumá také kamerové záznamy.

Majiteli dokladů policisté naměřili 1,47 promile alkoholu v dechu.

Klára Fikejzová z tiskového oddělení pražské záchranné služby sdělila, že mezi zraněnými jsou čtyři muži a dvě ženy. „Utrpěli úrazy hlavy, poranění hrudníku a další zranění, jeden z nich i zlomeninu dolní končetiny," dodala. Pět zraněných bylo převezeno do motolské a jeden do vinohradské nemocnice.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám