Hlavní obsah

Matka se synem vjela na Písecku přímo pod vlak

– Písek
Novinky, lsi

Třicetiletá řidička vjela v úterý večer na železniční přejezd ve Lhotě u Kesřan na Písecku právě v okamžiku, kdy místem projížděl osobní vlak. O nehodě informovala mluvčí policie Kamila Čuřínová Ingrišová.

Foto: Policie ČR

Z peugeotu toho po srážce mnoho nezbylo

Článek

„Bohužel došlo ke střetu automobilu a lokomotivy. Mladá maminka měla ve vozidle také syna a oba utrpěli zranění, se kterými je zdravotníci letecky transportovali do českobudějovické nemocnice,“ uvedla policejní mluvčí.

Cestující ve vlaku vyvázli z nehody bez zranění.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

„Žena utrpěla při nehodě středně těžká zranění zejména v horní části těla a chlapec utrpěl středně těžká poranění hlavy a má pohmožděniny po celém těle,“ sdělila Novinkám mluvčí jihočeské záchranné služby Petra Kafková.

Foto: Policie ČR

Přejezd na kterém žena vjela přímo pod vlak

Podle Kafkové jsou oba pasažéři peugeotu v současné době mimo ohrožení života.

Případ začala na místě vyšetřovat skupina píseckých kriminalistů. „Dle doposud zjištěných skutečností vše nasvědčuje tomu, že v době dopravní nehody na přejezdu fungovalo zabezpečovací zařízení, červená světla i akustický signál,“ doplnila policejní mluvčí. Policisté však okolnosti havárie dále prošetřují.

Reklama

Výběr článků

Načítám