Hlavní obsah

Nešťastný mladík z Liberce se rozhodl, že se nechá roztrhat psy

Novinky, lsi
Liberec

Velice bolestivý způsob odchodu ze života si vybral jednadvacetiletý mladík z Liberce. V sobotu kolem páté hodiny ranní se rozhodl, že se nechá roztrhat psy. Mladíka si naštěstí všiml majitel psů, který neprodleně zavolal pomoc. O případu v úterý informovala mluvčí policie Vlasta Suchánková.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Policisté přijali volání od muže z liberecké okrajové čtvrti Machnín. „Policistům popisoval, že po jeho zahradě běhá neznámý mladý muž a dráždí proti sobě jeho dva psy - vlčáky, které má volně puštěné na zahradě,“ uvedla policejní mluvčí.

Na místo okamžitě vyrazili policisté z nedaleké Chrastavy. Mladíka pokoušejícího se o sebevraždu se pokoušeli uklidnit, což se jim nakonec podařilo. „Zjistili, že se jedná o 21letého mladého muže a provedená dechová zkouška, kterou u něho provedli, prokázala, že je podnapilý. V dechu měl přes jedno promile alkoholu,“ sdělila dále Suchánková.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Bolestivá smrt kvůli nešťastné lásce

Následné vyšetřování důvodu počínání mladého muže ukázalo, že se o drastickou smrt pokouší kvůli nešťastné lásce. Hlídce navíc vyhrožoval, že jakmile odjede, pokusí se o sebevraždu znovu.

Policisté proto zavolali záchrannou službu, která mladého muže převezla na protialkoholní záchytnou stanici. „Případ nešťastné lásky měl tak naštěstí šťastný konec a i samotný mladík snad po vystřízlivění bude mít na celou situaci jiný náhled,“ dodala nakonec Suchánková.

Reklama

Výběr článků

Načítám