Hlavní obsah

Střelba v centru Prahy: Žena svému známému prostřelila ruku

Novinky, Ondřej Kořínek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Muž s prostřelenou rukou přišel na policejní oddělení v centru Prahy s tím, že na něj v sobotu odpoledne vystřelila 44letá žena. Policisté později zjistili, že se jedná o bezdomovce, kteří se pohádali. Muž skončil v nemocnici.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Celý incident, který se odehrál na pražském Těšnově, přišel na služebnu oznámit 56letý muž před 14. hodinou. Kriminalisté následně zjistili, jak celá událost proběhla.

„Podle prvotního šetření došlo mezi dvěma bezdomovci ke konfliktu, který skončil výstřelem. Žena kriminalistům uvedla, že v minulosti měla být opakovaně napadána a bála se tak o svůj život. Muž utrpěl čistý průstřel levé paže, se kterým skončil v nemocnici,“ řekla Novinkám mluvčí policie Hana Jeřábková.

Jestli se jednalo o legálně drženou zbraň a kde k ní žena přišla, policisté zjišťují. Právní kvalifikace zatím nebyla stanovena, jelikož se výpovědi obou aktérů rozcházejí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám