Hlavní obsah

Silně opilá žena se střetla s protijedoucím autem, vezla pětiletou dceru

Právo,
Chrudim

Neuvěřitelný výkon v mnoha směrech podala 27letá žena na Chrudimsku, když posilněna alkoholem sedla za volant. Její jízda sice skončila havárií, je však těžko pochopitelné, že se jí vůbec podařilo rozjet. Nadýchala totiž přes tři promile alkoholu v dechu. Ještě více ale udivuje její nezodpovědnost, když ve voze vezla svou pětiletou dceru.

Foto: Policie ČR

Nehoda, kterou způsobila opilá řidička.

Článek

Nehoda se stala koncem minulého týdne v podvečer mezi obcemi Heřmanův Městec a Rozhovice.

„Řidička osobního vozu citroën se pravděpodobně nevěnovala řízení a zřejmě v okamžiku, kdy se otočila za svojí dcerkou, která byla na zadním sedadle v dětské autosedačce, strhla řízení doleva, kde došlo k čelnímu střetu s osobním vozidlem opel, který řídila třiačtyřicetiletá žena,“ popsal nehodu policejní mluvčí Jiří Tesař.

„Třiačtyřicetiletou řidičku z protijedoucího vozu jsme transportovali k dalšímu vyšetření do hradecké fakultní nemocnice s podezřením na zranění břicha a hrudníku. Opilá řidička vyvázla bez zranění, její dcerka byla s lehčím zraněním převezena do pardubické nemocnice,“ dodala mluvčí pardubické záchranky Helena Škuligová.

„Nejsmutnější na celé události je, že podezřelá řidička, která vezla svoji dcerku, nadýchala 3,34 promile alkoholu,“ dodal policejní mluvčí s tím, že jeho kolegové z místního dopravního inspektorátu se nehodou stále zabývají.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám