Hlavní obsah

Policisté dopadli vraha ženy z drážního domku, zabíjel kvůli alkoholu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kolín
Aktualizováno

Kriminalisté zadrželi podezřelého z vraždy 38leté ženy, která byla nalezena v drážním domku na Kolínsku. Spolu s ním skončil v poutech rovněž jeho komplic. Muži se k činu přiznali, vraždě předcházela hádka o nákup alkoholu.

Foto: Policie ČR

Nádražní domek, ve kterém byla žena zavražděna.

Článek

„Před týdnem zadrželi kriminalisté dva muže ve věku pětačtyřiceti a devětačtyřiceti let slovenské národnosti. Mladší z mužů je podezřelý z vraždy, za kterou mu hrozí až 18 let vězení. Druhý z trestného činu neposkytnutí pomoci a nadržování,“ sdělila mluvčí policie Štěpánka Zatloukalová.

Podle ní byli muži při zatýkání velmi překvapení a nestačili klást odpor. Mladší z nich vraždil po hádce o alkohol. Poté společně s komplicem odstranili stopy a těžce zraněnou ženu zanechali v drážním domku, kde zemřela.

Pachatelé jsou bez zaměstnání. V minulosti byli opakovaně odsouzeni kvůli násilným trestným činům, nyní jsou ve vazbě.

Mrtvá žena byla nalezena 6. dubna ve Velimi v nádražním domku. Následná pitva prokázala, že se stala obětí trestného činu.

V polovině května policie požádala o pomoc veřejnost a zveřejnila fotografii místa činu a oběti. Uvedla také, že ženu naposledy svědci spatřili 7. února v Poděbradech, odkud přes Kolín odjela do Velimi. Žena se pohybovala mezi bezdomovci.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám