Hlavní obsah

Policie prověřuje smrt dvou lidí v Havířově jako vraždu

Právo, den, plk

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Karviná
Aktualizováno

Jako vraždu prověřují moravskoslezští kriminalisté smrt dvou lidí na Karvinsku. V jednom z bytů v Havířově byl nalezen mrtvý devětačtyřicetiletý muž a třiatřicetiletá žena. Oba zemřeli násilnou smrtí.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Bezvládná těla byla nalezena kolem poledne v pondělí v jednom z bytů na havířovské Národní třídě. „V průběhu prověřování policisté zjistili, že oba zemřeli v důsledku bodnořezných poranění,“ sdělila krajská policejní mluvčí Gabriela Holčáková. Kriminalisté provedli ohledání místa činu a zajistili stopy, které následně budou zkoumat znalci.

Vyšetřovatel nařídil pitvu zesnulých. „Kriminalisté pokračují v úkonech trestního řízení, aktuálně prověřují několik možných verzí, jak k události došlo. Mezi prověřovanými možnostmi je i verze vzájemného napadení zúčastněných, nelze dosud jednoznačně vyloučit ani účast jiné osoby, stejně jako sebevražedné jednání některého ze zúčastněných,“ objasnila.

Shodou okolností byl mrtvý pár nalezen v bytě v domě na Národní třídě, kde v pondělí v jiném bytě explodoval plyn. Při výbuchu byl vážně popálen na 30 procentech těla sedmačtyřicetiletý obyvatel bytu. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám