Hlavní obsah

Při čelní srážce na Chomutovsku zemřela v noci žena

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Při čelní srážce dvou osobních aut u Hory Svatého Šebestiána na Chomutovsku zemřela v noci na neděli žena. Další dva lidé byli při nehodě těžce zraněni, dva vyvázli s lehkým zraněním. Všichni byli cizinci, řekla severočeská policejní mluvčí Alena Bartošová.

Foto: Petr Horník, Právo

Ilustrační snímek

Článek

"Nehoda byla na operační středisko hlášena v sobotu ve 22:19," řekla mluvčí. Nehodu zřejmě zavinil řidič Fordu Fiesta, který jel směrem na Chomutov a v zatáčce se dostal do protisměru, kde se čelně srazil s protijedoucí octavií.

"Ve fordu zahynula spolujezdkyně, řidič a další spolujezdec byli s těžkým zraněním převezeni do nemocnice," popsala nehodu Bartošová. Řidič i spolujezdec z octavie vyvázli s lehkým zraněním. Silnice byla v noci kvůli nehodě tři hodiny uzavřená.

Od pátku vyjížděli policisté v Ústeckém kraji k několika desítkám dopravních nehod, nejvíc jich bylo v pátek, kdy jich řešili 35. "Pouze tato však skončila tragicky," řekla Bartošová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám