Hlavní obsah

Střelba v herně na Liberecku: Barman v nemocnici bojuje o život

Novinky, Lukáš Silný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Liberec

Neznámý pachatel přepadl ve středu večer hernu v Hejnicích na Liberecku. S pistolí v ruce požadoval po obsluze vydání peněz. Když mu čtyřiadvacetiletý mladík odmítl vyhovět, muž ho postřelil.

BEZ KOMENTÁŘE: Lupič v herně střílel na barmana Video: Policie ČR

 
Článek

„Pachatel si nejprve přišel do provozovny zahrát na automatech. Poté na chvíli odešel. Za pár minut se však do herny vrátil a za pomoci pistole žádal vydání peněz,“ uvedla v pátek policejní mluvčí Ivana Baláková.

„Vzhledem k situaci, jaká po výstřelu nastala, lupič přestal věnovat penězům pozornost a dal se na útěk. Barman utrpěl vážné, život ohrožující zranění,“ dodala pro Novinky Baláková.

Foto: Policie ČR

Lupič do herny přišel také chvíli před přepadním

Mnoho informací k případu nemá ani starosta Hejnic Jiří Horák (ODS). „Vím jen, že se přepadení stalo ve středu večer v místní herně. O postřeleném nemám žádné informace – na celou záležitost je přísné informační embargo,“ uvedl Horák pro Novinky.

Policie žádá veřejnost, aby, pokud má nějakou zprávu o přepadení nebo totožnosti lupiče, neprodleně kontaktovala na linku 158.

Reklama

Výběr článků

Načítám