Hlavní obsah

Po nárazu do stromu nastalo ohnivé peklo

Právo, jr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zlín

S velkým štěstím vyvázl v úterý ráno z dopravní nehody řidič osobního auta, které havarovalo mezi Mladcovou a Rackovou na Zlínsku. Řidič nebyl zraněný a podařilo se mu vůz opustit ještě předtím, než začal hořet. Žár byl tak silný, že vzplála i hrabanka a větve stromů v okolním lese.

Foto: HZS Zlínského kraje

Vozidlo začalo po nárazu do stromu hořet, řidič vyvázl bez zranění.

Článek

„Hasiči dostali informaci o nehodě v 6.15 s tím, že vozidlo začalo po nárazu do stromu okamžitě hořet. Do osmi minut byla na místě události jednotka profesionálních hasičů ze stanice Zlín. Auto bylo v době jejich příjezdu celé v plamenech. Řidič, který z nehody vyvázl bez zranění, se nacházel mimo hořící vrak,“ informoval mluvčí Hasičského záchranného sboru Zlínského kraje Libor Netopil.

Foto: HZS Zlínského kraje

Vozidlo na silnici u Mladcové na Zlínsku začalo po nárazu do stromu hořet, řidič vyvázl bez zranění.

Již cestou k místu nehody byl zdálky vidět vysoký sloup černého dýmu z hořícího auta. „Hasiči za použití vysokotlakého proudu požár do pěti minut lokalizovali a následně i likvidovali. Po dobu zásahu byla komunikace policisty zcela uzavřena,“ doplnil mluvčí.

Foto: HZS Zlínského kraje

Vozidlo na silnici u Mladcové na Zlínsku začalo po nárazu do stromu hořet, řidič vyvázl bez zranění.

„Intenzita hoření vozidla byla tak velká, že začala hořet i okolní lesní hrabanka a plameny se šířily směrem do lesního porostu. Současně s hašením vozidla provedli hasiči i likvidaci plamenů v lese a zabránili většímu rozšíření požáru,“ popsal Netopil.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám