Hlavní obsah

Dva studenti, které na Brněnsku smetla dodávka, zůstávají v nemocnici

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

Po pondělní tragické nehodě u Ivaně na Brněnsku zůstávají v nemocnici dva zranění studenti, celkem nemocnice přijala šest mladých lidí. Nehodu, při níž dodávka narazila do skupiny středoškoláků a vyžádala si život jedné dívky, vyšetřuje policie. Vyslechla řidiče a pedagogy.

Foto: Václav Šálek, ČTK

Srážku s automobilem středoškolačka nepřežila.

Článek

„Jeden zemřel, tři jsme ještě včera (v pondělí pozn. red.) propustili. Dva u nás nadále zůstávají. U obou je stav stabilizovaný a nejsou v přímém ohrožení života. Jeden má zranění těžšího charakteru, druhý lehčího," uvedla mluvčí Fakultní nemocnice Brno Anna Mrázová.

Policie nehodu vyšetřuje. „Ještě v pondělí jsme vyslechli řidiče dodávky a pedagogický dozor studentů. V nejbližších dnech vyslechneme studenty a další svědky," řekl policejní mluvčí Bohumil Malášek.

Podle něj policisté zajistili i dodávku, která do skupiny středoškoláků narazila. „Budeme zkoumat, zda nebyla příčinou technická závada," dodal mluvčí.

Nehoda se stala v pondělí odpoledne na silnici III. třídy. Dodávka najela do skupiny studentů ve věku kolem 17 let.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám