Hlavní obsah

Vlak smetl na přejezdu na Chebsku auto, ke zraněnému letěl vrtulník

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Na nechráněném přejezdu v Lubech na Chebsku u zastávky Nový Kostel se v pátek odpoledne srazilo osobní auto s vlakem. Při nehodě se těžce zranil řidič auta a byl pro něj vyslán vrtulník. Informovala o tom policejní mluvčí Zuzana Týřová.

Foto: Drážní inspekce

Nehoda na přejezdu

Článek

V osobním autě cestovaly čtyři osoby a jedno dítě. Tři lidé zůstali ve voze zaklíněni, jejich zranění však nejsou vážná.

Provoz na trati byl podle mluvčího krajských hasičů Martina Kasala zastaven.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Mluvčí Drážní inspekce Martin Drápal doplnil, že nehoda se stala v 16:38 na nechráněném přejezdu, který je označen pouze výstražnými kříži. "Na místě se provádí šetření mimořádné události, zjišťují se mimo jiné rozhledové poměry na přejezdu," řekl. Při nehodě se auto srazilo s osobním vlakem jedoucím z Tršnice do Lubů u Chebu.

České dráhy informovaly, že nehoda zastavila regionální dopravu. Mezi stanicemi Luby u Chebu a Skalná jezdí náhradní autobusy. Provoz by měl být omezen zhruba do 20:00.

Reklama

Výběr článků

Načítám