Hlavní obsah

Místo zaplacených sexuálních hrátek na muže poštvali psa

Novinky, mik

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hradec Králové

Policisté z Královehradeckého kraje vyšetřují případ napadení několika mužů, kteří si na internetu objednali sexuální služby. Neznámá žena je nalákala do bytu a vzala si od nich peněžní hotovost. Namísto slibované služby je ale napadl muž s psem bojového plemene. Uvedla to ve čtvrtek mluvčí hradecké policie Lenka Burýšková.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

„Ženu, která nabízela své služby pod různými jmény na internetu, nejprve zkontaktovali a poté za ní přišli do bytu. Zde jí předali požadovanou finanční hotovost a žena je poslala do koupelny. Místo slibovaného sexu je však vzápětí fyzicky napadl neznámý pachatel. Ten měl navíc muže buď ohrožovat nožem, nebo bojovým psem,” uvedla Burýšková.

Minimálně v jednom případě pes poškozenému způsobil zranění, které si vyžádalo vyhledání lékařské pomoci, uvedla Burýšková.

Policie hledá další svědky a oběti podobného trestného činu. Napadených mužů může být více a pachatelé ve svých nekalých praktikách mohou i nadále pokračovat.

Reklama

Výběr článků

Načítám