Hlavní obsah

Policisté pátrali na Sedlčansku po zlodějích, ti se v lese zastřelili

Novinky, Ondřej Kořínek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Příbram
Aktualizováno

Smrtí dvou pachatelů skončila v noci na středu pátrací akce na Sedlčansku. Pravděpodobně se jedná o vraždu a sebevraždu zastřelením. Po muži a ženě pátrali policisté z jihu Čech kvůli krádeži na poště.

Foto: Patrik Biskup, Právo

Ilustrační foto

Článek

V úterý odpoledne byli středočeští policisté požádáni svými kolegy z jižních Čech o pomoc při pátrání po 45letém muži a 50leté ženě, kteří se v kraji měli dopustit krádeže. „Ta se odehrála na poště v obci Dvory nad Lužnicí již dopoledne. Jakou částku pachatelé ukradli, zatím nebudeme specifikovat,” informovala mluvčí policie Štěpánka Uhlířová.

Dvojice následně ujížděla autem značky Rover směrem na Příbramsko. Kriminalisté do pátrání zapojili vrtulník s termovizí i psovody.

„Přes signál mobilního telefonu jsme je pak kolem 23. hodiny lokalizovali na Sedlčansku, kde bylo po chvíli nalezeno auto a v lese nedaleko Štětkovic také mrtvý muž a žena,“ řekla Novinkám středočeská policejní mluvčí Štěpánka Zatloukalová.

Detektivové podle ní nalezli na místě i pistoli. Policisté při vyšetřování pracují se všemi verzemi, ale předpokládají, že se jedná o vraždu a sebevraždu. Přesné příčiny úmrtí budou známy až po pitvě.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám