Hlavní obsah

Policie hledá řidiče, který srazil na Novojičínsku seniorku

Nový Jičín

Po řidiči, který v sobotu v podvečer srazil v Ženklavě na Novojičínsku starší ženu, pátrá policie. Šofér z místa nehody ujel, aniž by těžce zraněné ženě poskytl jakoukoliv pomoc. O případu informoval mluvčí novojičínské policie Petr Gřes.

Foto: Právo

Řidič najel na okraj vozovky, kde zachytil ženu ve věku 66 let.

Článek

Nehoda se stala v sobotu o půl šesté večer. Řidič vozidla stříbrné barvy, pravděpodobně značky Ford Focus, najel z dosud nezjištěných důvodů na okraj vozovky, kde zachytil ženu ve věku 66 let.

„Z výpovědi poškozené a svědků události je zjištěno, že by se mělo jednat o vozidlo stříbrné barvy s registrační značkou začínající písmeny NJ. Toto vozidlo jelo po silnici 2. třídy ve směru na Kopřivnici. Zraněná chodkyně šla při levém okraji, když do ní projíždějící vozidlo částí narazilo,“ uvedl mluvčí.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Řidič podle něj bez poskytnutí první pomoci pokračoval dále v jízdě ve směru na Kopřivnici. Žena skončila v nemocnici, policie její zranění kvalifikuje jako těžkou újmu na zdraví.

„Celou událost vyšetřují novojičínští kriminalisté s podezřením ze spáchání přečinu těžkého ublížení na zdraví z nedbalosti a přečinu neposkytnutí první pomoci,“ dodal Gřes. Policie nyní žádá o spolupráci veřejnost. „Informace k místu, průběhu i samotnému vozidlu či řidiči sdělte telefonicky na linku 158,“ doplnil mluvčí.

Reklama

Výběr článků

Načítám