Hlavní obsah

Řidič na Jičínsku uhořel po nárazu do mostního pilíře

Právo, sve
Náchod

Policisté vyšetřují tragickou nehodu, která se stala v sobotu v podvečerních hodinách u Hrdoňovic na Jičínsku. Krátce po sedmnácté hodině řidič osobního automobilu Honda Civic jedoucí ve směru od Újezdu pod Troskami na Mladějov z dosud nezjištěných příčin vyjel na rovném úseku mimo vozovku a narazil do mostního pilíře.

Foto: Policie ČR

U Teplic nad Metují zemřel řidič po nárazu do stromu.

Článek

Vozidlo začalo po nárazu hořet, proto na místo události vyjeli profesionální hasiči z Jičína a dobrovolní hasiči ze Sobotky. „Hasiči již nedokázali pomoci řidiči, který zůstal uvnitř vozidla a na místě zemřel,“ informovala tisková mluvčí Hasičského záchranného sboru Královéhradeckého kraje Martina Žahourková.

Foto: Policie ČR

Řidič havarovaného Opelu zemřel

Další smrtelná nehoda se stala v neděli po půl šesté ráno mezi Teplicemi nad Metují a Adršpachem, kde Opel Astra sjel ze silnice a čelně narazil do stromu. „Ve vozidle se na místě řidiče nacházelo tělo muže ve věku 60 let, bez známek života,“ uvedl mluvčí královéhradecké policie Jan Čížkovský.

Bližší okolnosti, příčina a zavinění nehody, včetně zjištění případné přítomnosti alkoholu, či jiných návykových látek v těle řidiče jsou předmětem dalšího šetření náchodských policistů.

Reklama

Výběr článků

Načítám