Hlavní obsah

Žena nechtěla do blázince, podplácela strážníky drogou

Právo, rap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Příbram

Velmi nešťastně a svérázně na sebe upozornila policii distributorka drog na Příbramsku. V těchto dnech příbramská policie obvinila z výroby a šíření omamných látek 49letou ženu, s níž se setkali muži zákona za zvláštních okolností už vloni na konci roku.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Žena strážníkům nabízela marihuanu.

Článek

Tehdy se žena pokusila o sebevraždu a podřezala si žíly na zápěstí. S těmito zraněními byla převezena do nemocnice a právě tam se začalo vyvíjet její stíhání. Po ošetření měla být převezena do psychiatrické léčebny v Dobřanech, kam se jí ale příliš nechtělo.

„Nabízela proto několik sáčku s marihuanou strážníkům městské policie, aby ji do Dobřan nepřeváželi a nechali ji odejít domů,“ potvrdila Právu ve středu mluvčí příbramské policie Monika Schindlová.

Tím se spustilo vyšetřování, během něhož se ukázalo, že žena se věnuje distribuci drog. „Vypěstovala minimálně 25 rostlin konopí, které po usušení distribuovala,“ dodala mluvčí Schindlová. Za to ženě teď hrozí až šestileté vězení.

Reklama

Výběr článků

Načítám