Hlavní obsah

Dva mladíci vylákali čtrnáctiletou dívku do bytu v Mělníku, kde ji znásilnili

Právo, rap
Mělník

Případ znásilnění 14leté dívky vyšetřuje policie v Mělníku. Podle dostupných informací, které však kriminalisté ani státní zastupitelství vzhledem k nízkému věku všech protagonistů nezveřejňují a nepotvrzují, vylákali dva mladiství chlapci ve věku mezi 15 a 17 lety dívku do bytu, kde jeden z nich bydlí. Tam ji údajně znásilnili.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„Kvůli věku pachatelů a poškozené nedáváme žádné konkrétní informace. Všechny vyslýcháme, pracuje se na objasnění celé události, ale zatím nebyla ani specifikována právní kvalifikace a pracujeme s různými verzemi případu,“ řekla Právu mluvčí středočeské policie Štěpánka Zatloukalová.

Podle neoficiálních zjištění nebyl starší z chlapců policii neznámý a už dříve se dopouštěl různých drobnějších přestupků. Pokud se vše prokáže, skončí nejspíš v diagnostickém ústavu.

Policie se o tomto případu dozvěděla v sobotu. Den předtím dostali policisté v Mělníku ještě jedno oznámení o znásilnění. „Přivolala nás žena, která tvrdila, že byla znásilněna. Po příjezdu na místo vyšetřovatelé zjistili, že žena má čtyři promile alkoholu v dechu a znásilnění si vymyslela. Tento případ ale nijak nesouvisí s událostí údajného znásilnění mladistvé dívky,“ dodala Zatloukalová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám