Hlavní obsah

Auto s rodinou vjelo do protisměru. Řidič mrtvý, žena a děti zraněné

Právo, sts
Bystřice

Zatím z nejasných důvodů vjel muž řídící osobní vůz volvo v neděli před 13. hodinou u Bystřice mezi Benešovem a Táborem do protisměru, kde se čelně střetnul s nákladním vozem převážejícím koně. Do nehody, která zcela ochromila provoz na silnici, poté narazila další dvě osobní auta.

BEZ KOMENTÁŘE: Nehoda v Bystřici na BenešovskuVideo: Novinky

 
Článek

Na místo okamžitě kromě středočeských záchranářů, vzlétly i týmy českobudějovických a pražských leteckých záchranek.

„Lékař středočeské záchranky předal k transportu ženu se zraněním hlavy a horní končetiny, ale při vědomí a dvě děti, jedno s poraněním hlavy a pánve a druhé jen s lehkými zraněními, též při vědomí. Letečtí záchranáři transportovali ženu do střešovické nemocnice v Praze a děti do motolské nemocnice. Řidič vozu bohužel na místě podlehl svým zraněním,“ informovala Právo mluvčí středočeských záchranářů Petra Effenbergerová.

Foto: Novinky

Nehoda u Bystřice mezi Benešovem a Táborem, kde vjelo volvo do protisměru a čelně se střetlo s nákladním vozem převážejícím koně. Řidič vozu srážku nepřežil.

Proč řidič, který vezl děti předškolního věku, z ničeho nic vjel do protisměru, nyní šetří policie.

„Silnice I/3 u Bystřice na Benešovsku je v obou směrech uzavřena. Zatím nelze předpovídat, kdy se podaří následky nehody odstranit. Řidič vjel do nákladního vozu, který převážel navíc koně, což situaci trochu komplikuje, ale nikdo z dalších vozů účastněných nehody zraněn nebyl. Policisté vozy odklánějí přes Bystřici,“ řekl Právu mluvčí středočeské policie Jakub Vinčálek.

Foto: Novinky

Nehoda u Bystřice mezi Benešovem a Táborem, kde vjelo volvo do protisměru a čelně se střetlo s nákladním vozem převážejícím koně. Řidič vozu srážku nepřežil.

Reklama

Výběr článků

Načítám