Hlavní obsah

Muž ze Šumperska zavedl do auta hadici a otrávil sebe a čtyřletou dceru

– Šumperk • Aktualizováno
Právo, mhr

V Rejcharticích na Šumperku byli nalezeni mrtvý sedmačtyřicetiletý muž a jeho čtyřletá dcera. S největší pravděpodobností je podle policie viníkem tragédie právě nalezený mrtvý muž, který spáchal sebevraždu.

Foto: Petr Kozelka, Právo

Ilustrační foto

Článek

Případ tragické násilné události v katastru Rejchartic prověřují kriminalisté od úterního odpoledne, kdy byla obě těla objevena na odlehlém místě mimo obec poblíž místa, kde se rádi scházejí bezdomovci.

„Nalezeny byly dvě osoby již bez známek života. Jednalo se o muže ve věku sedmačtyřicet let a o malé nezletilé dítě, které s ním bylo v příbuzenském vztahu. S největší pravděpodobností je viníkem tragédie právě nalezený mrtvý muž, který spáchal sebevraždu,“ řekla Právu ve čtvrtek policejní mluvčí Marie Štrbáková.

Podle informací Práva byla dítětem čtyřletá dcera. Oba se otrávili v autě, když muž zavedl dovnitř hadici napojenou na výfuk a nechal běžet motor.

Dítě měl muž se svou přítelkyní. Kriminalisté nyní prověřují různé motivy jeho jednání. Jeden z nich jsou možné neshody s matkou dítěte. Údajně se chtěla s přítelem rozejít. „S ohledem na pozůstalé nebudeme k případu sdělovat jiné informace,“ dodala policejní mluvčí.

Podle informací Práva policie nenašla dopis na rozloučenou. Muž neměl dosud žádný konflikt se zákonem.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám