Hlavní obsah

Řeka vydala tělo mrtvého vodáka, po kterém týden pátrali policisté

Právo, hon

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ostrava

Osmatřicetiletého vodáka, po kterém pátrala policie od soboty 17. května, našli utonulého v řece nedaleko Staré Vsi nad Ondřejnicí na Ostravsku. Informovala o tom policejní mluvčí Soňa Štětínská.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Člun se dvěma muži se převrátil na řece Lubině v Příboře na Novojičínsku. Jeden vodák skončil v nemocnici, druhého se nepodařilo z rozvodněné řeky vytáhnout, a tak po něm okamžitě začali pátrat policisté i hasiči.

„Policisté mimo jiné propátrávali břehy a s ohledem na tok řeky, která se vlévá do řeky Odry, kontaktovali rovněž kolegy v Polsku. Proud byl v době události vzhledem k dešťům velmi silný, přičemž policejní potápěči mohli bez rizika do vody vstoupit až po pár dnech od události,“ uvedla mluvčí.

Pátrání podle ní pokračovalo každý den. „Po týdnu od události oznámil policistům občan, že v katastru Staré Vsi nad Ondřejnicí, v místní části Košatka, uviděl v řece ve vodě zřejmě utonulou osobu,“ doplnila mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám