Hlavní obsah

Lupič zlámal mladíkovi obličejové kosti a nechal ho ležet v kaluži krve

Novinky, Ondřej Kořínek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Trutnov

V kaluži krve nechal ležet zmláceného mladíka lupič na začátku května ve Dvoře Králové nad Labem. Přivolaní záchranáři ho s těžkými zlomeninami v obličeji převezli do nemocnice. Pachatele o víkendu dopadli kriminalisté.

Foto: Policie ČR

Lupič nechal mladíka ležet na zemi a utekl.

Článek

Brutální napadení se odehrálo 4. května po půlnoci. Bezvládného mladíka našel na chodníku kolemjdoucí, který zalarmoval policisty. Hlídka zjistila, že v tu dobu neznámý lupič napadl 23letého mladíka tak surově, že mu způsobil tříštivou zlomeninu v obličeji a frakturu ruky.

Foto: Policie ČR

Zajištěná stopa z místa činu.

„Těžce zraněného gauner navíc okradl o jeho peněženku, ve které byly peníze a doklady,“ uvedl ve středu mluvčí policie Udo Ertner a doplnil, že detektivové po týdnu zadrželi dvaadvacetiletého mladíka z Hostinného, který se pod tíhou důkazů k činu přiznal.

Vyšetřovatel agresora obvinil z trestného činu loupeže, za který mu hrozí až deset let vězení. Na verdikt si pachatel počká ve vazbě.

Reklama

Výběr článků

Načítám