Hlavní obsah

Zloděj vysklil prodavačkou výlohu a vzal zlato za 80 tisíc

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Neznámý pachatel odcizil v polovině března zlaté šperky za 80 tisíc korun z prodejny v Praze. Prodavačka ho chtěla ještě zadržet, ale zloděj s ní vysklil výlohu prodejny a utekl.

BEZ KOMENTÁŘE: Krádež ve zlatnictví

 
Článek

Případ v pátek zveřejnila mluvčí pražské policie Hana Jeřábková s tím, že kriminalisté žádají o pomoc veřejnost. Zloděj navštívil zlatnictví 12. března ve Francouzské ulici. Několik řetízků si nechal ukázat, a pak si vybral nejlevnější z nich.

Foto: Policie ČR

Zloděj vzal zlato za 80 tisíc korun

„Když mu jej chtěla obsluhující žena zabalit, vtrhl muž za prodejní pult, odložené plato sebral a z prodejny utekl. Žena se ho pokoušela pohotově zastavit, pachatel ji však u východu odstrčil do skleněné výlohy, kterou prodavačka svým tělem vysklila,“ sdělila mluvčí policie.

Podle ní se jednalo o muže bílé pleti, vysokého asi 180–190 centimetrů, štíhlé postavy s krátce střiženými černými vlasy. Na sobě měl černou zimní bundu do pasu, tmavě modré džínové kalhoty a na hlavě černou čepici s kšiltem.

Informace o zloději přijme linka 158, muži hrozí až pětiletý pobyt ve věznici.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám