Hlavní obsah

Sparťané okupovali Teplice, policisté ve střehu

Právo, koc

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tisíce příznivců fotbalové Sparty dorazily v sobotu večer do Teplic, aby na zdejším stadiónu na Stínadlech v očekávání oslav ligového titulu shlédli mač s domácím týmem. Rizikové utkání provázejí policejní manévry.

Foto: Karel Otcovský, Právo

Sparťanští fanoušci

Článek

Tvrdé jádro Sparťanských fans zcela zaplnilo sektor vyhrazený pro příznivce hostů, další stovky Pražanů se usadili na místech v ostatních částech ochozů stadionu. Od těch se problémy neočekávají na rozdíl od početné skupiny, která dorazila do Teplic speciálně vypraveným vlakem.

Foto: Karel Otcovský, Právo

Teplice čekají policejní manévry.

Jejich průvod k branám stadiónu lemovaly desítky těžkooděnců. „Přijali jsme opatření k zajištění veřejného pořádku nejen na stadiónu, ale i v jeho okolí,“ řekla Právu krajská policejní mluvčí Jana Matonohová s tím, že ve střehu jsou desítky policistů. Ve skutečnosti jich jsou v ulicích lázeňského města stovky.

Utkání začalo ve 20.15 hodin, po jeho skončení a případných sparťanských oslavách čeká obyvatele města a především policisty zřejmě pořádně rušná noc.

Reklama

Výběr článků

Načítám