Hlavní obsah

Pitva Ivety Bartošové potvrdila devastující zranění, na toxikologii se čeká

Praha
Aktualizováno

Zpěvačka Iveta Bartošová utrpěla při střetu s vlakem v pražské Uhříněvsi devastující zranění. Prokázala to pitva, o jejíchž výsledcích v sobotu informovala policie. Testy DNA kriminalistům rovněž potvrdily totožnost zpěvačky. Bartošová se rozhodla skončit se životem v úterý na trati nedaleko svého domu.

Foto: Michaela Feuereislová

Policisté odnášejí tělo zpěvačky.

Článek

„Kriminalisté již disponují výsledky genetického srovnání DNA, které jednoznačně potvrdilo totožnost zemřelé. O těchto skutečnostech policie informovala pozůstalé 48leté ženy již v průběhu pátku,“ uvedla mluvčí policie Andrea Zoulová.

Podle ní detektivové už mají k dispozici i výsledky pitvy, která prokázala, že zpěvačka zemřela v důsledku devastujících poranění způsobených při střetu s vlakem.

Předmětem znaleckého zkoumání byly hlavně genetické testy. „Máme k dispozici prvotní výsledky. Výsledky toxikologie zatím nemáme, bude to předmětem dalšího znaleckého zkoumání,“ uvedla mluvčí policie.

Iveta Bartošová zemřela na železniční trati u Uhříněvsi Video: Novinky

Policie totožnost Bartošové do této chvíle nepotvrzovala, protože střet byl natolik fatální, že musela počkat na testy DNA.

K dobrovolnému ukončení života se Iveta Bartošová rozhodla v úterý před polednem na trati kousek od svého domu v pražské Uhříněvsi. Srazil ji dvouposchoďový osobní vlak. [celá zpráva]

Policie uzavřela okolí domu Ivety BartošovéVideo: Novinky

Policie po nehodě uzavřela okolí a několik hodin tragickou událost vyšetřovala, stejně postupovala i u domu Bartošové v ulici U Říčanky, kde byl její manžel se svým synem. Manžela Josefa Rychtáře ještě v úterý odpoledne odvezla sanitka do nemocnice.

Příbuzní zpěvačky - její syn Artur, matka a sourozenci v pátek vydali prohlášení, ve kterém informovali, že se nezúčastní pohřbu, jenž bude organizovat Josef Rychtář. Takový obřad označili za „dožínky pro bulvární média”. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám