Hlavní obsah

U Prahy spadl malý vrtulník. Rodiče s dětmi vyvázli jako zázrakem nezraněni

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sulice

Malý vrtulník se čtyřmi lidmi na palubě se ve čtvrtek po 13. hodině zřítil u obce Sulice nedaleko Prahy. Pasažéři měli obrovské štěstí, že stroj značky Robinson spadl z malé výšky, a tak vyvázli bez škrábnutí.

Článek

„Uvnitř byli čtyři lidé - dva dospělí a dvě děti, asi tříleté," uvedla mluvčí středočeských hasičů Lenka Kostková. Podle ní šlo o pilota, jeho manželku a děti. ”Byl to nejspíš vyhlídkový let," dodala Kostková.

„Uvnitř byli čtyři lidé - dva dospělí a dvě děti, asi tříleté," uvedla mluvčí středočeských hasičů Lenka Kostková. Podle ní šlo o pilota, jeho manželku a děti. ”Byl to nejspíš vyhlídkový let," dodala Kostková.  "Podle mých informací tam nebylo žádné zranění, případ si bude přebírat letecká inspekce," řekl středočeské policie Pavel Truxa. K příčinám nehody se nechtěl vyjadřovat.

 Vrtulník zůstal po nehodě převrácený na boku, nehořel, ale vytékalo z něj palivo. Na místě zasahovali hasiči. Zdravotníci přivolali vrtulník letecké záchranné služby, který ale podle Kostkové nakonec nebyl zapotřebí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám