Hlavní obsah

Záhadná smrt mladíka. Oslavoval titul Zlína, pak ho našli mrtvého na silnici

Zlín

Velká záhada panuje kolem smrti čtyřiadvacetiletého mladíka. Toho v sobotu nad ránem našli ležet mrtvého na silnici ve Zlíně. Podle policie zřejmě po bujaré oslavě titulu domácích hokejistů usnul na vozovce a přejelo ho auto. Řidič z místa nehody ujel.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„Mladík byl nalezen mrtvý na silnici vedoucí po ulici Vrchy zhruba ve tři hodiny ráno. Celá záležitost je však zahalena tajemstvím. Podle ohledání těla a místa činu to vypadá, že muž, který bydlel poblíž, zde mohl ležet a auto ho nesrazilo, nýbrž skutečně přejelo. Nevíme ani přesnou dobu, kdy mohlo k fatálnímu incidentu dojít, " uvedla v sobotu zlínská policejní mluvčí Jana Macalíková.

„Měl u sebe vstupenku na hokej a vracel se ze zlínské diskotéky, kam hodně lidí šlo oslavovat hokejový titul," podotkla mluvčí. Příčinu smrti vyšetřují kriminalisté, kteří už nařídili soudní pitvu.

”Přivítáme také jakékoliv svědecké výpovědi, které by pomohly tento záhadný případ objasnit," dodala Macalíková. Bouřlivé oslavy získání hokejového titulu se jinak ve Zlíně podle mluvčí obešly bez vážnějších incidentů.

Reklama

Výběr článků

Načítám