Hlavní obsah

V bytě na karlovarském sídlišti našli zastřeleného muže a ženu

Právo, vor

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Karlovy Vary

Policie vyšetřuje od úterního poledne násilnou smrt muže a ženy. Oba zemřeli po zásahu střelné zbraně v jednom z bytů na panelovém sídlišti Čankovská v Karlových Varech.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„Můžeme potvrdit, že došlo k násilné smrti dvou osob. Okolnosti úmrtí v tuto chvíli ještě prověřujeme,“ uvedla mluvčí karlovarské krajské policie Kateřina Krejčí. Policii na případ upozornila spolupracovnice ženy, které bylo divné, že její kolegyně nepřišla do práce.

Přivolaní hasiči za asistence policie byt násilně otevřeli a spatřili v něm dvě mrtvoly. Podle dobře informovaného zdroje přišel partnerský pár o život střelnou zbraní. „Podrobnosti k případu nebudeme vzhledem k pokračujícímu vyšetřování zveřejňovat,“ uvedla Krejčí.

Podle některých verzí, o nichž se na místě činu mezi sousedy spekuluje, muž nejdříve zastřelil ženu a pak hlaveň obrátil proti sobě. Jaké ale byly skutečné příčiny úmrtí páru, není dosud jasné.

„Přivolaný lékař na místě konstatoval u obou osob smrt,“ sdělila pouze mluvčí karlovarské krajské záchranky Petra Bakurová. „Případ vyšetřuje policie, takže bližší informace podá ona,“ uvedla na dotaz, kam kulky ze střelné zbraně muže a ženu zasáhly.

Reklama

Výběr článků

Načítám