Hlavní obsah

Důchodce vběhl přímo pod rychlík, vyvázl jen s poraněnou nohou

Právo, pko

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Víc štěstí než rozumu měl starší muž, který zcela nepochopitelně riskoval při přecházení přejezdu v Rájci-Jestřebí na Blanensku. Nic nedbal na to, že svítí výstražná světla a závory jsou dole, pustil se přes koleje, a když si všiml, že se rychle blíží vlak, stejně se pokusil přes koleje přeběhnout.

BEZ KOMENTÁŘE: Důchodce vběhl pod vlakVideo: Policie ČR

 
Článek

Důchodce nakonec smetla jen tlaková vlna, přesto ze svého dobrodružství vyvázl se zraněnou nohou a ještě ho čeká tučná pokuta.

„Chodec nerespektoval vůbec žádné předpisy. Vběhl přímo pod rychlík na trase z České Třebové do Brna, který tudy projížděl stodvacetikilometrovou rychlostí. Nyní se případ vyšetřuje a video zřejmě předáme správnímu orgánu,“ konstatovala policejní mluvčí Iva Šebková.

Na případu je zarážející i fakt, že řidič minimálně jednoho auta stojícího před závorami střet viděl, přesto se nijak nepřesvědčil, zda muž nepotřebuje pomoc a klidně odjel. „Nikdo nezastavil, nenabídl mu pomoc. Hovoří to o tom, jak se k sobě lidé chovají,“ kroutila hlavou Šebková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám