Hlavní obsah

Nehoda dvou kamiónů a auta zablokovala hlavní tah z Ústí nad Labem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ústí nad Labem
Aktualizováno

Na hlavním tahu z Ústí nad Labem do Lovosic havarovaly dva kamióny a jeden osobní vůz, silnice I/30 je uzavřená. Na místě zasahují záchranáři. Komplikace lze očekávat do 13. hodiny.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

"Nehoda se stala před obcí Dolní Zálezly. Rozsah zranění účastníků nehody zatím neznáme," řekla krajská policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Podle mluvčího krajských hasičů Lukáše Marvana zůstal řidič osobního auta zaklíněný ve voze. "Hasiči jej vyprostili a předali zdravotnické záchranné službě. Na místě zasahoval vrtulník letecké záchranné služby. Jeden z kamiónů se převrátil na bok," doplnil Marvan.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Silnice, která je jednou z objízdných tras nedostavěné dálnice D8, bude podle Hyšplerové minimálně několik hodin uzavřená. Policie odklání dopravu v centru Ústí nad Labem a Lovosic na silnici I/8.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám