Hlavní obsah

Při požáru ve Štítech zemřeli dva bratři

Právo, Petr Marek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Šumperk
Aktualizováno

Dva bratři ve věku dvaapadesáti a šestačtyřiceti let zemřeli v noci na čtvrtek po rozsáhlém požáru, který zachvátil rodinný domek s hospodářstvím ve Štítech na Šumpersku. Na místě zasahuje šest jednotek hasičů z Olomouckého i Pardubického kraje. Škoda je předběžně odhadnuta na 1,1 miliónu korun, příčina je v šetření. Právu to řekl mluvčí krajských hasičů Zdeněk Hošák.

BEZ KOMENTÁŘE: Střecha se při požáru zbortilaVideo: HZS Olomouckého kraje

 
Článek

Na místo se sjeli profesionální hasiči z Lanškrouna, Králíků, Šumperka, Zábřehu a dobrovolní z Jedlí.

„Polovina komplexu obytné budovy s hospodářstvím, střešní část budovy a přízemí, shořela. Střecha se po chvíli zbortila do obytných prostor. Z části, co byla zasažena nejvíce, byly po provedeném průzkumu vyproštěny dvě osoby. Přivolaný lékař u nich konstatoval smrt,“ uvedl Hošák.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Foto: HZS Olomouckého kraje

Polovina komplexu obytné budovy s hospodářstvím shořela.

Podle policejní mluvčí Marty Vlachové se neštěstí stalo krátce před půlnocí. „Mrtví byli pravděpodobně i majiteli objektu. Víc v této chvíli říct k případu nemohu,“ dodala Vlachová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám