Hlavní obsah

Střelec z Krnova byl obviněn ze čtyř trestných činů, motiv je neznámý

Právo, hon
Bruntál

Kriminalisté obvinili ze čtyř trestných činů čtyřiačtyřicetiletého muže, který v noci na úterý střílel v Krnově na zaparkovaná auta. Sedm z nich zasáhl a poškodil. Při domovní prohlídce policie zajistila celkem čtyři střelné zbraně a větší množství munice. Motiv činu policie zatím nesdělila.

Foto: Aleš Honus, Právo

Muž střelbou poškodil celkem sedm aut.

Článek

O obvinění střelce informovala mluvčí moravskoslezské policie Daniela Vlčková.

„Kromě samotného podezřelého muže policisté vyslechli svědky události, zjišťovali škody na majetku způsobené střelbou a nadále prohledávali místo činu. Jelikož poškození jednoho z automobilů nebylo způsobeno střelbou, konečný počet prostřílených aut je sedm. Další škody byly ovšem napáchány také na objektech v okolí,“ uvedla mluvčí.

Foto: Aleš Honus, Právo

Střelec v noci mířil na zaparkovaná auta

Muž je obviněn z nedovoleného ozbrojování, výtržnictví, obecného ohrožení a poškozování cizí věci. Policie žádá o uvalení vazby, o které bude rozhodovat Okresní soud v Bruntále. „Muži hrozí trest odnětí svobody až na 8 let,“ dodala Vlčková.

Motiv činu není jasný. Podle sousedů šlo o naprosto bezproblémového muže, který se sice před dvěma lety rozvedl a bydlel sám, nicméně nikdo s ním nikdy neměl špatnou zkušenost.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám