Hlavní obsah

V centru Prahy řádí muž, který osahává mladé ženy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Pražští policisté řeší čtyři případy sexuálního obtěžování. V centru metropole se pohybuje neznámý muž, který osahává převážně mladé dívky. Útočník naposledy ženy obtěžoval začátkem dubna. Informaci uvedl v pondělí mluvčí pražských policistů Tomáš Hulan.

Foto: Policie České republiky

Policisté pátrají po muži, který osahává v centru Prahy ženy.

Článek

Poslední případ se stal prvního dubna v půl deváté ráno v ulici Na Perštýně, kdy muž obtěžoval třiadvacetiletou dívku. K té přistoupil zezadu a začal jí postupně sahat na ňadra, hýždě a do rozkroku. Žena se mu vysmekla a snažila se utéci.

„Muž ji ale následoval a opět se ji pokusil osahávat. Napadená se mu ale ze sevření vymanila a utekla,“ uvedl Hulan.

Policisté zjistili, že sexuální delikvent ženu před samotným činem zhruba deset až patnáct minut sledoval.

Nosí baseballovou čepici

Nejde o ojedinělý případ. „Konkrétně čtyřiadvacátého října muž obtěžoval během pětačtyřiceti minut, tedy od 8.20 do 9.00 celkem třikrát, a to na dívky a ženy ve věku 17, 24 a 48 let,“ sdělil Hulan.

První ženu muž obtěžoval v křižovatce mezi ulicemi Kozí a Vítěznou. Další osahával v ulici E. Krásnohorské a naposledy v Jilské ulici.

Hledaný muž je štíhlý 165 až 175 cm vysoký. Jeho věk se odhaduje na 25 až 35 let. Na hlavě měl ve všech případech baseballovou čepici.

Policie vyzývá ženy ke zvýšené obezřetnosti. Pokud útočníka kdokoli identifikuje, nechť kontaktuje Policii ČR.

Reklama

Výběr článků

Načítám