Hlavní obsah

Sedm minut masáže přišlo seniorku na 89 tisíc korun

Právo, Jiří Růžička

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Olomouc

Na neuvěřitelných 89 tisíc korun přišla sedmiminutová masáž třiaosmdesátiletou seniorku v Olomouci. Seniorka si sjednala hodinovou masáž, ale ta se zkrátila na sedm minut, po nichž masérka z bytu staré paní bez odměny a vysvětlení odešla. Den nato důchodkyně zjistila, že jí doma chybějí úspory.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

V neděli o případu informovala mluvčí olomouckého krajského policejního ředitelství Marie Štrbáková.

„V pátek dopoledne zjistila třiaosmdesátiletá seniorka, že jí chybí finanční hotovost ve výši 89 tisíc korun, kterou měla uschovanou ve svém bytě v domě Norské ulici v Olomouci. Seniorka podala oznámení o krádeži peněz a jako podezřelou uvedla ženu, která ji ve čtvrtek 3. dubna 2014 kolem 13. hodiny kontaktovala pod záminkou provedení masáže,“ uvedla mluvčí.

Seniorka ženu vpustila do bytu, kde ji měla terapeutka v kuchyni hodinu masírovat. Asi po sedmi minutách masáž ukončila a bez odměny odešla z bytu neznámo kam.

„K popisu seniorka uvedla, že se jednalo o ženu ve věku 35 až 45 let, silnější postavy, vysoké 160–165 cm, bílé pleti. Měla vlnité blond vlasy po ramena a hovořila plynně česky. Oblečená byla do bílých kalhot a bílého pláště,“ řekla Štrbáková.

Policisté po ženě podezřelé z krádeže pátrají. V případě prokázání viny jí hrozí trest odnětí svobody v rozmezí od jednoho roku do pěti let.

Reklama

Výběr článků

Načítám