Hlavní obsah

Ukájel se před nezletilou v metru. Pomozte ho odhalit

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Kriminalisté pátrají po muži, který si ve čtvrtek 30. ledna pár minut před osmnáctou hodinou přisedl v soupravě metra ve stanici Černý Most k nezletilé dívce, rozepnul si džínové kalhoty a začal se ukájet.

BEZ KOMENTÁŘE: Hledaný muž v metruVideo: Policie ČR

 
Článek

Když mladá dívka vystoupila ve stanici Vysočanská, muž ji ještě na eskalátorech sledoval. Pak nasedl do autobusové linky číslo 177 jedoucí směrem na Prosek a odjel.

Hrozí mu až dva roky

Detektivové muže podezírají ze spáchání trestného činu výtržnictví, za což mu v případě dopadení a odsouzení hrozí až dvouleté vězení.

Foto: Policie ČR

Muž je ve věku mezi 45 až 55 lety, vysoký asi 170 centimetrů, štíhlé postavy. Má světlou pleť, propadlé tváře, tmavší prořídlé vlasy s kouty česané na pěšinku, několikadenní strniště a na očích měl dioptrické brýle. Oblečený byl do sportovní světlé bundy značky Alpine Pro se žlutozelenými rukávy, která byla velmi ušpiněná. Pod ní měl hnědý svetr, košili s límcem a rovněž velmi znečištěné světlé džíny. S sebou měl batoh tmavé barvy.

Jakékoliv informace k hledanému, jeho totožnosti, pohybu nebo pobytu přijmou policisté na bezplatné tísňové lince 158 nebo kterékoli služebně policie.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám