Hlavní obsah

Muž v Mostě zmlátil těhotnou ženu, její dceru skopl ze schodů

Právo, koc
Aktualizováno

Šílené chování muže, který surově zmlátil těhotnou ženu a zranil její dceru, řešila v úterý večer hlídka mosteckých městských strážníků. Na jednačtyřicetiletou ženu zaútočil její o tři roky mladší bývalý druh.

Foto: MP Most

Zadržený útočník v Mostě

Článek

„Fyzickému napadení předcházela v bytě hádka, pak se děj odehrával na společné chodbě domu. Útočník ženu povalil na zem, hlavou jí mlátil o podlahu a hrozil jí podřezáním nožem. Pak si svou agresi vybil na dceři, kterou skopl ze schodů,“ sdělila mluvčí městské policie Ilona Kozlová.

„Děsivé počínání nezmírnil ani před jejich dvěma společnými nezletilými dětmi, které po celou dobu události přihlížely. Když si zlost vybil na bezbranných, z místa utekl,“ doplnila mluvčí.

Obě ženy skončily v nemocnici

Těhotnou ženu převezla sanitka do nemocnice, kde jí lékař ošetřil oděrky v obličeji. Její dcera má po pádu ze schodů zraněný kotník. Obě byly po ošetření z nemocnice propuštěny.

Strážníci agresora brzy po útoku zadrželi a předali přivolané policejní hlídce, která muže umístila do cely předběžného zadržení. Dechová zkouška na alkohol byla pozitivní.

Útočník nebyl zatím obviněn, policisté vyslýchají svědky incidentu a čekají na lékařské zprávy. „Zahájili jsme úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinů porušování domovní svobody a nebezpečného vyhrožování,“ řekla Právu mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám